ebrecitrics

maset del cítric

NOSALTRES

Nosaltres, Can Abella

Som una familia dedicada, des de fa més de quaranta anys, a la producció de cítrics.

Estimem la terra i la coneixem molt bé. La nostra il·lusió ha estat sempre que el nostre client final tingui el mateix plaer que nosaltres al menjar-nos una fruita directament de l'arbre. Reservem els millors productes per al nostre territori. Fem comerç de proximitat.


Les nostres explotacions a tocar del riu Ebre, regades amb aigua de pou propi i sota la vigilància dels murs centenaris del Castell de la Suda de Tortosa estan situades a un lloc privilegiat de les Terres de l’ Ebre.

Trets que ens caracteritzen

A

Evitem al màxim l’estrès de la plantació

Tot el procés productiu està controlat per un tècnic qualificat que vetlla per la salut dels nostres arbres, assessorant-nos dels moments òptims per realitzar tasques com ara la poda, adobats i tractaments per evitar al màxim l’estrès de la plantació i obtenir així el màxim rendiment possible tant quantitatiu com qualitatiu.

B

Utilitzem adobats orgànics propis

Evitem al màxim l’ús de productes químics apostant pels adobats orgànics provinents de les nostres explotacions ramaderes.

C

Evitem embelliments artificials

Evitem tractaments per a la seva conservació i processos que l’ embelleixen artificialment, com ara els encerats... Així que el producte que posem al mercat és un producte 100% natural.

D

"De l'arbre a la taula" en 24h

Collim, envasem i distribuïm nosaltres mateixos amb 24 hores. "De l'arbre a la taula". Oferim un producte de qualitat i molt fresc.

Acreditacions